LUŽEC 2013./2014.

Počinje Keindl sport zimska cross liga

Biciklistički klub Maraton iz Novog Marofa organizira četvrtu cross ligu Lužec. Cross liga Lužec je prvenstveno zamišljena kao zamjenska aktivnost biciklistima kroz zimski period gdje izostaju biciklističke aktivnosti i natjecanja.

Kako su neki članovi sudjelovali na ZBL Ivančici, odlučili smo termine natjecanja posložiti da se ne podudaraju s tom ligom. A to je pridonjelo lijepim odazivom natjecatelja u Lužec koji redovno osvajaju najveći vrh ovog dijela Hrvatske. S ligom smo započeli 2010. godine, kad nas se na startu pojavljivalo oko petnaestetak, dok prošle godine na startu se pojavljivalo i četrdesetak natjecatelja. Sve to nam daje motivaciju da i ove godine organiziramo ligu. Novost je suradnja s Keindl sportom i vrijedne nagrade za najbolje.

Fond nagrada je 2700kn, plus majica za svakog natjecatelja. Još jedno iznenađenje je popust prilikom kupnje u Keindl sportu za svakog natjecatelja. Naveli smo dovoljno razloga da se pojavite na ovogodišnjoj cross ligi u Lušcu. Detalji u nastavku.

Web stranica organizatora

Vidimo se!

Autor: BK Maraton

Nema postova za prikaz