ČETVRTA SEZONA

Počinje X duatlon liga na Jarunu

X duatlon nastavlja u ritmu i tonu kao i lani. Održavat će se svaku drugu subotu sa startom u 10 h ujutro. Staza na zagrebačkom Jarunu ostala je ista, osim za djecu. Nakon utrke miniwash pere vaše limene konje/konjiće, a čaj, juha itd… se spremno kuhaju.

I tako sve to svih 10 kola pod budnim okom svevidjejućeg fotografa, a kadikad i videografa u svrhu zabave, avanture, zdrave subote i naposljetku života. X duatlon kreće u četvrtu sezonu trkačko – biciklističkog spektakla na Jarunskom jezeru pa ako još uvijek niste pronašli onaj „X“ u sebi ove godine bi vam se to trebalo i dogoditi! Mi vam obećajemo da vam zima neće biti ni tmurna i mračna dokle god tamo negdje bauljate po jarunskim šljunčanim dinama i taman zasnježenim šumarcima, a facelifting će biti  napravljen u smjeru povećanja neizvjesnosti i avanture za svako pojedino kolo s naglaskom na rekreativnost natjecatelja kako u nagradama, tomboli, tako i u bodovanju.

Cilj nam je da na ligu poželi doći “skoro” svaki građanin, rekreativac te da postojeći natjecatelji dovedu svoje supružnike, djecu i ostalu sretnu rodbinu. Najbržima je to potvrda u kakvoj su formi, a onima koji ne idu na rezultat igra s elementima pronalaženja balona i drugih raznoraznih nagrada razbacanih po stazi. Misija nam je osigurati avanturistični doživljaj trajanja cca 55 min za sve ljude voljne aktivnosti bez izlaganja riziku od ozljeda i padova!

 

Dođite!

Više informacija u raspisu.

 

Autor: Viktor Sarić

- Marketing -

Nema postova za prikaz