ODLIČNO DRUGO KOLO

Rezultati drugog kola Jači od korone Virtualne lige powered by Intersport

Iza nas je drugo kolo Jači od korone Virtualne lige powered by Intersport na kojem je trčalo 1900 ljudi. Odličan broj, iako je za dvjestotinjak manji od prvog kola, ali to je bilo i očekivano.

 

Istrčali smo nešto više od 16.000 kilometara, a ovaj put nije bilo ultradistanci, imali smo jednog maratonca, njegovo ime je Marino Velčić.

Kao i na prvom kolu, velik broj trkačica i trkača istrčalo je zadanu dionicu od 5 kilometara, a odlično je prihvaćen izazov “kilometar više” pa imamo i poprilično istrčanih dionica od 6 km. Pohvalno! 🙂

REZULTATI DRUGOG KOLA

 

Iduće kolo – novi izazov

Nećemo povećavati kilometražu, ljudi onda osjećaju obavezu, a imamo jako puno početnika. 🙂

Novi izazov za iduće kolo glasi – trči tamo gdje još nikad nisi!

Ponovno, radi se o preporuci, svatko tko ne može ili mu nije jednostavno pronaći neku novu stazu, može trčati bilo gdje.

No, za one s malo avanturističkog duha – pronađite neku novu stazu, trčite ulicama gdje još nikad niste, odite u prirodu i pronađite neku novu trasu… Sve je dobro samo da ne ponavljate uobičajene staze.

I dalje se intenzivno družimo na našoj Facebook trkačkoj grupi TRČIMO! 3sporta.com, ako još niste unutra, pridružite nam se -> LINK

 

Jači od korone torta 🙂

 

Majice – počinje isporuka

Za sve koji su naručili majice ili im nije isporučena za utrku prije mjesec dana, imamo dobru vijest. Počeli smo s pakiranjem majica i u idućim danima ih šaljemo prioritetnom poštom na vaše adrese. Možda neće stići za treće kolo, ali sigurni smo da hoće za četvrto i peto.

Majice se više ne mogu naručiti.

Prije novog kola ponovno ćemo Vam poslati informacije i link za prijavu rezultata. Do tada, budite zdravi i aktivni! 🙂

Glavni sponzor:

Sponzori:

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz