PLIVAJ I TRČI

U nedjelju počinje prva Dubrovnik akvatlon liga

Prva multisport liga u Dubrovniku startat će točno u 9:00 sati u nedjelju 4. lipnja 2017. na plaži Mandrač na Babinom Kuku. Plivat će se 1000 m (od ponte Mandrača do ponte Copacabane i nazad), zatim s plivanja ide se odmah iz tranzicije na trčanje 5000 (uz more – Šetalištem Nika i Meda Pucića do Ulice Iva Dulčića te Ulicom Ivana pl.Zajca do Bokeljske ulice).

 

Organizator Dubrovnik Triatlon poziva sve građane stare i mlade na sudjelovanje koje je besplatno, a prijaviti se mogu svi na www.racecollector.com

„Ovo je prva multisport liga u Dubrovniku, a odvijat će se kroz cijelo ljeto i to na različitim lokacijama. Finale lige će biti ujedno i državno prvenstvo u Akvatlonu.  Triatlon klub Dubrovnik na ovaj način promovira multi sport kao rastuću globalnu atrakciju od koje koristi imaju kako lokalno stanovništvo tako i gosti naše destinacije. Uskoro ćemo organizirati i jedan jako zanimljiv triatlon u Dubrovniku koji će biti međunarodnog karaktera, atraktivan kako i priliči našem Gradu, te dokazati svima da Dubrovnik ima i mnogo sportskog potencijala! Pozivamo i sve druge naše sugrađane da dođu vidjeti uživo prvo kolo Akvatlon lige i  na licu mjesta otkriti koji natejcatelji će biti najbrži u prvom kolu.“ – izjavio je Daniel Marušić iz TK Dubrovnik.

akvatlon mandrač

Trči se uz obalu staza je brza i dinamična, dva su okreta uključena. Mole se svi natjecatelji da dođu preuzeti natjecateljske brojeve u 08:30, pripremit se i zagrijati se za početak lige. Maloljetnicima je dozvoljeno sudjelovanje uz nadzor roditelja.

Informacije o utrci za sudionike će biti u 08:55 u zoni tranzicije gdje će se u kratkim crtama objasniti sve što je potrebno o utrci.

Nema postova za prikaz