U DRUŠTVU JE LJEPŠE

U ponedjeljak novi zajednički trening kao priprema za Zagrebački maraton

Nakon niza uspješnih i zabavnih treninga Zagrebačkog maratona za Vas smo pripremili još jedan, zadnji pred ljeto koji će se održati u Parku Maksimir. Voditeljice traninga su naše najbolje dugoprugašice: Marija Vrajić – Trošić, Matea Matošević – Hačić, Bojana Bjeljac i Nikolina Stepan.

 

GAZ Nutrition trening Zagrebačkog maratona, ponedjeljak 01. 07. 2019.  Park Maksimir u 19:00 sati iza restorana kod ljetne pozornice. Sudjelovanje na treningu je besplatno!

Treninzi će se formirati u tri skupine po tempu i različitim mogućnostima sudionika. Nakon grupnog zagrijavanja za sudionike smo pripremili intervalni trening od 500 m po ravnom. Trening kratkih dionica je osmišljen i prilagođen vremenskim uvjetima i blizini okrepne stanice tako da bez obzira na temperature pripremiti ćemo Vam kvalitetan trening proveden pod posebnom pažnjom naših trenerica.

Za vrijeme i poslije treninga za okrepu je zadužen naš partner GAZ Nutrition koji je uz svoje proizvode pripremio za našu tradicionalnu tombolu nekoliko poklon paketa. Također, kao i na predhodnom treningu svi sudionici koji će sudjelovati na tomboli kandidati su za dvije besplatne startnine za utrku po izboru na 28.Zagrebačkom maratonu.

Na treninge su dobrodošli svi, osmišljeni su  za sve dobne i spolne skupine i naravno besplatni. Primarno su namjenjeni zagrebačkim trkačima koji ne pripadaju nikakvom klubu ili školi trčanja, a voljeli bi odraditi stručno koncipirani grupni trening i isprobati vlastitu formu prije same prijave na jednu od utrka Zagrebačkog maratona. Dakako, pozvane su i škole trčanja te klubovi da se priključe i odrade trening zajedno s nama.

Na treningu će sudjelovatri i članovi udruge INSPIRO koji se ove godine spremaju na svojih prvih 10 km! Ponosni smo da uz naše treninge prilagođene transplatiranim trkačima i naši sudionici aktivno podržavaju humanitarnu akciju Zagrebačkog maratona i udruge Inspiro. Sigurni smo da ćemo zajedno osigurati bolju budućnost svima.

Ovogodišnji Zagrebački maraton održava se 13. 10., a sve dodatne informacije možete naći OVDJE.

PR

- Marketing -

Nema postova za prikaz