UTRKA SVE BLIŽA

Uskoro kraj prijava na Dubrovački polumaraton

Zadnjeg dana ožujka završit će i vrijeme prijava za jednu od najljepših i najbolje organiziranih utrka u Hrvatskoj – 3. Dubrovački polumaraton.

 

U prva dva izdanja organizatori, volonteri, ali i mnogobrojni Dubrovčani dokazali su da se i na jugu Hrvatske, gdje trčanje još nije toliko popularno, može organizirati odlična polumaratonska utrka, ali i brojna prateća zbivanja. Sigurni smo da će treće izdanje Du Motion dana trčanja u Dubrovniku po kvaliteti organizacije i broju sudionika nadmašiti prethodna dva!

 

Praznik trčanja u Dubrovniku počinje u subotu 29. travnja utrkom dubrovačkim zidinama i dječjim utrkama na Stradunu. U nedjelju 30. travnja sa Straduna u 9:30 h kreće Dubrovački polumaraton, a pet minuta kasnije humanitarna utrka građana na 5 kilometara.

Već u osnovnom startnom paketu za polumaraton, uz izvrsnu organizaciju utrke, okrepu i startni broj, uključeni su i dry fit majica, torba, predivna masivna finišerska medalja, ulaznica za Dubrovačke zidine, ulaznica za gradske muzeje, cijeli vikend besplatnog javnog prijevoza u Dubrovniku te popusti kod partnera utrke.

Cjelokupni iznos prikupljen od starnina za humanitarnu utrku građana na 5 kilometara bit će uplaćen za pomoć Neviju Krešiću koji boluje od teške i rijetke bolesti.

Sve dodatne informacije nađi na službenoj Du Motion stranici te na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Vidimo se u Dubrovniku!

20160501-12_20_40-IMG_7045

PR

Nema postova za prikaz