ZAUSTAVI SEEEE

Uvati Vitar na Braču i ove godine!

Još jedno izdanje vaše omiljene biciklističke utrke,“Uvati Vitar” maraton, održava se i ove godine na Braču, sa startom i ciljem u Sutivanu. Čarobne morske vizure otoka Brača i čistog užitka na gotovo svakom dijelu staze, potvrdit će vam još jednom zašto je ovaj otok toliko poseban, a XCM utrka “Uvati Vitar” obavezna u vašem biciklističkom kalendaru.

 

I ove godine na odabir su vam tri dinamične i zanimljive staze, Bura 70+, Vitar 40+ i Bonaca 20+. Za one koji “vole dugo”  tu su atraktivne single trail dionice, brzi spustevi, zahtjevni usponi te tehnički dijelovi, dok je za rekreativce željne uživanja osigurana “vožnja s pogledom”.

– Staze su doživjele manje kozmetičke izmjene u odnosu na lani kako bismo biciklistima ponudili još više atraktivnih dionica. Novost ove godine je i E-bike maraton koji se vozi na električnim Pedelec biciklima s EPAC sistemom (Electric Power Assisted Cycle). Start je vremenski odvojen od ostalih natjecatelja, a vozi se staza Vitar 40+ km. Starosne kategorije su također ponešto korigirane i prilagođene. – poručuju organizatori.

Utrka se održava u subotu, 18. 5. 2019., no Sutivan je tijekom cijelog vikenda 17.-19.5., domaćin niza događanja. Tako vas u petak popodne očekujemo uz piće dobrodošlice i DJ-a, u subotu prije utrke organiziran je Dukat doručak za sve natjecatelje te cjelodnevno druženje s najjačim biciklističkim brandovima.

– Poslije utrke moći ćete uz čašu vina i zvukove benda uživati u gastronomskoj ponudi otoka Brača i fešti do dugo u noć. U nedjelju ujutro pozivamo vas na besplatnu kavu s izlagačima, dok vam stručnjaci pregledavaju bicikl, a vi navijate za najmlađe na njihovoj utrci. – kažu organizatori.

Kako vam odlazak na otok ne bi bio izgovor za nedolazak, za bicikliste i navijače, osiguran je povoljniji smještaj za vrijeme utrke, a uz plaćenu startninu tu je i popust za trajekt. U startni paket su, osim majice utrke, ubačeni i promo artikli naših sponzora, te bon za bogatu tombolu.

Za rezervaciju smještaja, prijevoz do Brača, najam bicikla za utrku ili ručak i večeru za vašu pratnju, bacite pogled na nekoliko paketa dostupnih na stranici našeg partnera, Travel eKupi.

Early Bird startnine po promotivnoj cijeni od 130 kn u prodaji su do 31. 1., po cijeni od 180 kn do 31. 3., te po cijeni od 250 kn do 12.5. Sve ostale informacije o utrci možete pronaći na stranici utrke www.uvati-vitar.hr.

Vidimo se na sunčanom Braču!

PR tekst

Nema postova za prikaz