SAD SE KUPUJE POVOLJNO

Velika akcija u Huni Bike Shopu

Tvrtka s dobrim vibracijama – tako bi se u jednoj rečenici moglo sažeti ono najvažnije o Huni Bike Shopu. Obiteljska tvrtka obitelji Hunjak nastala na znanju i iskustvu dvije generacije biciklista iz godine u godinu raste u ponudi i kvaliteti.

Osnovana je 2006. sa sjedištem u Prelogu, a već godinu kasnije posluju i u Varaždinu. Primarna djelatnost Huni bike shopa je prodaja i servis bicikla. U ponudi su bicikli HAIbike, Hercules, Winora, Staiger, CUBE, Ghost, Cannondale. Servis bicikala do nedavno je bio u Prelogu a sada i u Varaždinu.

Zašto “tvrtka s dobrim vibracijama”? Huni bike shop je prije svega nesebično predan razvoju biciklizma u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Gotovo da nema biciklističkog događanja u Međimurskoj ili Varaždinskoj županiji gdje Huni bike nije sponzor ili glavni pokrovitelj. Biciklisti u biciklističkim klubovima znaju koliko je u ova krizna vremena teško naći sponzorsku pomoć. Huni bike će i u novoj godini i dalje nastaviti pomagati bicikliste i triatlonce i na taj način širiti DOBRE VIBRACIJE!

 

Ponudu Huni bike shopa možete provjeriti na službenoj stranici, a upravo je u tijeku akcijska prodaja modela 2011. godine koju možete provjeriti ovdje.

 

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz