[VIDEO] Najava 5. Priločkog MTB maratona

Biciklistički klub Prelog već petu godinu organizira popularni brdsko-biciklistički maraton pod nazivom “Priločki maraton”. Sve veći broj natjecatelja iz godine u godinu te njihove pohvale nakon odvoženih dužinskih 180 km s cca 2000 m visinske razlike govori da popularnost ovog natjecanja strelovito raste.

Trasa maratona u većem dijelu ostaje ista kao i proteklih godina, znači start  u centru Preloga, slijedi Kalnik, Ivanščica te onda novost. Nakon dolaska u Međimurje natjecatelji će sada morati proći vinskom cestom kroz Sveti Urban te se čekirati na novom punktu u kavani KULT u Štrigovi nakon koje slijedi najviši vrh Međimurja Mohokos u Pleškovcu te juriš na cilj u Prelogu.

Start utrke je u 8 sati 26. svibnja 2012., a limit za sve natjecatelje je 12 sati. Utrka se odvija u normalnim uvjetima odvijanja prometa te se sve natjecatelje moli na poštivanje prometnih propisa. Maloljetnici nemaju pravo nastupa na utrci.

Startnina je 120 kn u predprijavama, a 150 kn na dan utrke. Predprijave slati na info@bk-prelog.hr najkasnije do 24.05. do ponoći (u predprijavi navesti ime i prezime, godinu rođenja, adresu,broj mobitela koji će se koristiti na utrci te klub za koji se nastupa). Uplate startnine mogu se obaviti na broj žiro računa u PBZ broj 2340009 1116031707.

I naravno, najbolje natjecatelje očekuju nagrade, a najveća nagrada svima će biti zadovoljstvo završenom utrkom. Za više informacija posjetite Internet stranicu kluba www.bk-prelog.hr ili facebook grupu BK Prelog. Vidimo se!

 

Ovako je bilo prošle godine

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz