NAKON DVOGODIŠNJE STANKE

Vraća nam se Ultra Liga Drava

Nakon dvije godine stanke, na scenu se vraća planetarno popularna trkačka liga, ULTRA liga ili popularni ULID. Liga je dobro znana starijim trkačima na čiju je inicijativu i ponovo pokrenuta.

Liga će se odvijati kroz osam kola cijele tekuće godine. Najveća zanimljivost lige je u tome, a po čemu je i liga poznata, da nema ponavljanja dužine i modela utrke.

Boduje se plasman na svih osam kola, a rezultati se osim za tekuću godinu (za koju će biti proglašeni najbolji) računaju i prenose u vječnu tablicu ULID-a tako da svakom trkaču ne preostaje drugo nego puno trčati i dugo živjeti.

Startarine nema, zbog toga neće biti majica ni medalja, pehara i drugih uobičajenih stvari koje se inače dobivaju. Isto tako neće biti ni službenog proglašenja i ceremonije proglašenja najboljih a rezultate po kolima, trenutačni poredak  i obavijesti moći ćete pratiti na stranicama TK Marathon 95. Liga je zamišljena kao čisto sportsko nadmetanje i druženje.

Eventualne uplate startnine ili sponzorstvo u krutom ili tekućem obliku je dobrodošlo i svakako će pridonijeti uspješnosti lige.

Više informacija u raspisu i na webu TK Marathon 95 Varaždin.

Autor: TK Marathon 95

Nema postova za prikaz