NEĆE STAT, VALJA GA UVATIT

XCM Uvati Vitar – vikend prepun zanimljivih događanja!

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do same utrke pa je vrijeme da vas upoznamo sa svim događanjima na otoku Braču, tijekom Uvati Vitar vikenda, 17.-19.5. Evo što kažu organizatori…

 

Petak, 17. 5. 
U Sutivanu vas očekujemo tijekom popodnevnih sati, kada ćete, uz piće dobrodošlice, kanapee i muziku uz DJ-a, moći  preuzeti svoj bogati startni paket, pročavrljati s konkurencijom i prepustiti se otočkom miru.

Subota, 18. 5.  
U startno/ciljnoj areni ove će vam godine biti poslužen besplatan Dukat Fit doručak, uz druženje. Start utrke za sve kategorije označit će pucanj pištolja u točno 10 sati, nakon čega će se u Sutivanu, dok natjecatelji voze, odvijati prigodni program uz DJ-a, prezentacije sponzora utrke, a organizirani su i video izvještaji s terena te live praćenje utrke putem aplikacije na mobitelu.

U svakom slučaju, bit će zabavno kako na terenu, tako i van njega. Poslije utrke, izgubljenu energiju moći ćete nadoknaditi uz PIK roštilj, ali ne pretjerujte jer vas već od 19 sati očekuje svečana večera s janjetinom, rižotom i tunom na meniju. Naravno, proglasit ćemo i najbrže, poslije čega slijedi bogata tombola i parti uz zvukove benda do dugo u noć.

Nedjelja, 19. 5.
Nedjeljno je jutro namijenjeno najmanjima za koje je također organizirana utrka, dok vi uživate u besplatnoj kavici s izlagačima koji u međuvremenu, po želji, mogu pregledati vaš bicikl ili vam dati kakav savjet.     
   
Niste li se još prijavili, požurite, jer su prijave moguće još samo do 3.5. na www.uvati-vitar.hr stranici! Trebate li  smještaj, prijevoz do Brača ili bicikl za utrku, posjetite www.travel.ekupi.eu koji je ujedno i službeni partner projekta. 

Vidimo se na Braču!

 

Nema postova za prikaz