PROLJEĆE JE IZA UGLA

Zagreb Spring Break – Zagreb 5×5 powered by Croatia zdravstveno osiguranje

Zagreb 5×5 Series powered by Croatia zdravstveno osiguranje nastavlja svoj put zagrebačkim ulicama. Druga utrka u nizu utrka u organizaciji „Run & Trek“ trgovine za trčanje i Centra Kaptol – „Zagreb Spring Break“ u duljini od 5 km na rasporedu je u nedjelju, 15. ožujka 2015. u 11:00 h sa startom na zagrebačkim Ravnicama, južni ulaz u Teniski centar Maksimir.

Očekuje se ponovo veliki broj trkača kao i na prvoj utrci iz serije, ovoga puta na sasvim novoj lokaciji. Sigurno je da dobra zabava neće izostati i da je Zagreb Spring Break najbolji način za provesti ugodno nedjeljno prijepodne.

Bogate nagrade sponzora za prvih petero u muškoj i ženskoj konkurenciji te nastavak borbe za ukupne pobjednike – apsolutno i po kategorijama. Naravno, na kraju natjecanja velika tombola i Nike atletske majice za „ultimativne finišere“ – natjecatelje koji završe svih 5 utrka iz serije Zagreb 5×5.

Prijave za utrku na www.stotinka.hr do petka u ponoć ili direktno u „Run & Trek“ sprecijaliziranoj trgovini za trčanje u Centru Kaptol do subote u 21:00h. Sve dodatne informacije pronađite na www.run-trek.hr

 

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz