PROBUDI PROLJEĆE

ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 – trkački vjesnik proljeća!

Dok trkački polako jesensku sezonu privodimo kraju i prelazimo na zimski režim treninga, bacimo pogled na ono što nas čeka na početku proljeća 2020. Naravno, i mjesec studeni ispunjen je odličnim utrkama, a i kroz zimu neće biti teško pronaći zanimljive trkačke izazove za razbijanje monotonije treninga i provjeru trenutnog stanje forme. Sve to kako bi u proljeće bili pravi, a tada…

 

Peti ZAGREB21 powered by Heineken 0.0, popularni Zagrebački proljetni polumaraton i 2020. obilježit će početak proljetne sezone polumaratona i okupiti veliki broj trkača na atraktivnoj lokaciji starta ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Nedjelja, 22. ožujka 2020. u 9:00 sati bit će izvrsna prilika protrčati Zagrebom u sam osvit proljeća i uživati u proljetnom jutru dok se priroda budi, a grad još spava 😊. Atraktivna i brza staza jamac je lova na odlične rezultate i uživanje u trčanju polumaratona.

 

Staza u prvom krugu prolazi ulicom grada Vukovara, legendarnom Savskom, Prisavljem kroz HRT, pa preko Save na Bundek. Sava se u cijeloj utrci prolazi ukupno četiri puta, gledatelji imaju prilike vidjeti svoje favorite u više navrata tijekom utrke, a cilj je također ispred NSK.

Ovogodišnji ZAGREB21 bio je i Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu tako da su na startu bili svi najbolji hrvatski polumaratonci i polumaratonke, dok će 2020. Zagrebački proljetni polumaraton biti i službeno Prvenstvo Balkana u polumaratonu te u utrci možemo očekivati još više kvalitetnih trkača te mnogo gostiju iz susjednih zemalja.

Međunarodni karakter utrke sve je jači iz godine u godinu, uz sve brojnije domaće trkače tako da ZAGREB21 u 2020. godini očekuje više od 2.000 natjecatelja u polumaratonu. Naravno, osim samog, klasičnog polumaratona, tu je i najmasovnija štafetna utrka s četiri člana ekipe koje se dijele u čak pet kategorija (muški, ženski, mješovito, muški miks – veći broj muških članova i ženski miks). Štafetne utrke izvrsna su prigoda za razvijanje timskog duha u jednom individualnom sportu kao što je trčanje te odličan izgovor da svoje prijatelje izvučete iz kafića i nagovorite na trčanje 😊😊😊.

Kao uvertira polumaratonu, na programu je utrka na 5 km koja će opet imati posebne goste u našim vatrogascima. Utrka na 5 km starta neposredno prije polumaratona, trči se jedan brzi krug sa startom i ciljem ispred NSK.

 

Startni paket je uvijek bogat, prvih 200 prijavljenih već je osvojilo „posebne“ Champion trening majice kako bi se što bolje pripremili kroz zimu za utrku, sve ostale očekuju „redovne“ Champion majice, obrok po završetku utrke, još poneko iznenađenje te finišerska medalja koja će uskoro biti predstavljena.

Više informacija o utrci možete pronaći na www.zagreb21.run , a svima savjetujemo da se odmah i prijavite i rezervirate svoju poziciju na startu u nedjelju 22. ožujka 2020. u 9:00 sati.

 

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz