HVALA SVIMA ZA LIJEPE RADOVE!

Završen je kreativni natječaj 3sporta i Huni bike shopa

Kreativni natječaj portala 3sporta i Huni bike shopa je završen kako je i najavljeno u pravilima. Na natječaj sa zadanom temom biciklizma pristiglo je 20-tak radova, više ili manje kreativnih, a finalisti su izabrani na temelju broja \”lajkova\” na Facebook stranici 3sporta portala.

Interesantno je to da su najkreativniji radovi i dobili najveći broj glasova, tako da su na kraju i završili među finalistima. A oni su:

Karolina Zubak – 532 lajkova
Majda Horvat – 493
Željko Rob – 324
Jagoda Gorsic – 192
Adi Vasiljev Smajić – 153
Vex Lux – 133
Karlo Lesičar – 84
Ivan Buggy – 83
Ben Shad – 82
Katja Kukec – 67

 

Nakon izbora finalista pred našom malom komisijom našlo se 10 radova koji su se ravnopravno natjecali za glavnu nagradu. U ovoj fazi broj lajkova više nije bio glavni kriterij, već se u radu tražila kreativnost, a osobito je honoriran uloženi trud

Po ovim kriterijima istaknuli su se radovi Majde Horvat i Jagode Goršić – prva je svojim crtežom na kojem biciklira 10 generacija biciklista poslala snažnu poruku o tome kako nas ova naprava prati kroz cijeli život, a Jagoda Goršić je pokazala zavidno umijeće izrade glinenih predmeta, pa je na natječaj poslala fotografiju glinenog bicikla (kojeg želimo i u “tvrdom izdanju” :).

 

 

Na kraju je odluka pala na rad Majde Horvat, koja je osim izvrsnog crteža bila i bolje plasirana u prvom dijelu natječaja i skupila 493 lajka na Facebooku.

 


Majda Horvat dobiva bicikl pod bor!

 

Svim ostalim finalistima čestitamo, zasluženo će primiti utješne nagrade, a hvala i svima koji nisu imali sreće ući u finale – svi radovi s natječaja naći će se u prigodnoj e-knjizi koju ćemo izraditi i prezentirati na stranici 3sporta.com i Facebook profilu.

Sve dobitnike molimo da se jave na mail 3sporta@gmail.com radi dogovora o preuzimanju nagrade.

 

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz