Home Trčanje Održane utrke Dođite na Humanitarnu kros-utrku za Melaniju

POMOGNITE BOLESNOJ DJEVOJCI
Dođite na Humanitarnu kros-utrku za Melaniju

17
0

Sjetimo se koliko volimo sport kojim se bavimo i općenito svaku vrstu kretanja i boravak u prirodi. Koliko smo sretniji i raspoloženiji nakon par otrčanih kilometara. Kretanje je nešto najljepše što nam je darovano i nešto što ispunjava naš život. A onda se zamislimo u situaciji u kojoj nam netko iznenada kaže da ćemo ostati nepokretni.

NW_MgDirekt4

Zato vas pozivamo da svojim dolaskom pomognete da zajedno spriječimo takvu sudbinu jednoj mladoj djevojci koja treba našu pomoć! Melaniji Horvat (24) iz Križovca, nezaposlenoj profesorici kemije i biologije, dijagnosticiran je femoroacetabularni sraz tipa CAM i PINCER (radi se o zadebljanju glave bedrene kosti u oba kuka) koja pritišće hrskavicu,koja je zbog toga pukla na više mjesta, što joj stvara nesnosnu bol i gotovo onemogućava kretanje.

Melanija treba na operaciju u Njemačku kod dr. Michaela Diensta, najboljeg europskog stručnjaka za artroskopiju kuka, a operacija s rehabilitacijom košta preko 200.000 kuna.

Tim povodom, 20.10.2013. organizira se kros-utrka dužine 10 km i 2 km. Za trkačice i trkače predviđena je staza od 10 km, a oni manje spremni mogu pretrčati ili prehodati dva kilometra i tako dati svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Start utrke je u 10:00 h kod dravskog mosta u blizini mjesta Otok, u Međimurju, a prijave od 8:30 do 9:45. Trči se od mosta prema Orehovici i natrag.

Startnina za obje utrke iznosi 50 kn a na startu će biti postavljena i kutija za dodatne donacije, pa ako netko može, nije na odmet.

Svaki sudionik dobiva okrepu.

PRIJAVE NA E-MAIL: za.melaniju@outlook.com

U prijavi navesti:
IME
PREZIME
KATEGORIJA

Dođite, nauživajte se prekrasnog krajolika rijeke Drave i što je najvažnije, POMOGNITE!

Više informacija o akciji na FB stranici.

 

Autor: 3sporta

(17)

Vrijedi pročitati