OMILJENA UTRKA NA POČETKU JESENI

23. VARAŽDINSKI POLUMARATON – Varaždinci vas čekaju!

Photo: 3sporta.com // M. Duspara

Sve je spremno za održavanje 23. Varaždinskog polumaratona, jedne od najpopularnijih ranojesenskih utrka. S velikog trga u centru grada 17. rujna ćemo krenuti na obilazak staze duge 21.1 kilometar, a oni koji žele samo ugodnu zabavu, na gradsku stazu od 5 km.

 

Organizatori iz TK Marathon 95 i ove će godine biti odlični domaćini, a prijave se vrlo brzo popunjavaju. Iako promjene cijene s približavanjem utrke nema, ipak se treba prijaviti na vrijeme kako bi osigurali svoj puni startni paket. Samo su prijave za polumaraton na sam dan utrke nešto skuplje.

Redovna startnina za polumaraton, za uplate do dan prije utrke, su 120 kn za što ćete doma ponijeti odličnu Joma majicu za trčanje, finišersku medalju, diplomu sa slikom, a za vrijeme utrke će se brinuti za vas i ponuditi vam okrepu i obrok nakon prolaska kroz cilj.

Za utrku na 5 km startnina je simboličnih 50 kn a trkačice i trkači uz odličnu zabavu na utrci dobivaju i sportsku majicu.

Photo: 3sporta.com // Z. Mikašek

Specifičnost utrke je i to da se cjelokupni program odvija na prostranom Kapucinskom trgu, ispod kojeg je podzemna garaža pa se nakon prolaska kroz cilj treba spustiti niz stube do vozila. Naravno, može se parkirati i po okolnim ulicama, nedjeljom je na njima parkiralište besplatno.

Dođite na Varaždinski polumaraton 17. rujna 2017.! Vidimo se… 🙂

Photo: 3sporta.com

Sve detalje pronađite na stranicama organizatora, Trkačkog kluba Marathon 95 Varaždin.  ili na Facebook eventu

OVAKO JE BILO PROŠLE GODINE

 

 

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz