KOLIKO NAS IMA

Ogroman interes za virtualnu utrku – prijave još samo u ponedjeljak do 12 sati

Velik je interes za našu vir(tu)alnu utrku JAČI OD KORONE! Do trenutka pisanja ovog teksta (nedjelja 22:00) prijavljeno je više od 900 trkačica i trkača, a nove prijave pristižu i dalje.

 

Iako smo prvobitno najavili da će prijave biti do petka, odlučili smo ih skratiti i prijave zatvoriti u ponedjeljak 16. 3. 2020. u 12:00 h. Do tada će svi koji to žele moći ispuniti prijavni obrazac.

Uplatu startnine, kojom su pokriveni troškovi tiska majice s logotipom utrke, pakiranja i slanja, primamo do ponedjeljka u ponoć, odnosno narudžba prema proizvođaču ide u utorak ujutro.

Ovo drugim riječima znači, da uplatu morate obaviti u ponedjeljak do 12 sati ako je ikako moguće. Ako imate RBA Internet bankarstvo, uplata će sigurno sjesti na vrijeme i ako uplatite bilo kad u toku ponedjeljka.

Zašto smo skratili rokove

Prije svega zbog pooštravanja mjera, a kako bi sve odradili što prije i bili bar donekle sigurno da će majice stići svima na kućnu adresu prije 4. 4. 2020. za kad je zakazana utrka.

 

Što je uopće JAČI OD KORONE! – vir(tu)alna utrka

Radi se o virtualnoj utrci, dakle, pravila su da poštujemo sve restrikcije koje će važiti 4. 4., nećemo se okupljati, nećemo trčati u grupama, ali pokušat ćemo taj dan odraditi trening, fotografirati se i poslati svoju trkačku fotografiju u majici utrke kako bi bila objavljena u velikoj foto galeriji. Ako treba i iz dnevnog boravka. 🙂

Utrku organiziraju 3sporta.com i utrka.com.

Sve detalje o utrci pročitajte OVDJE

LINK ZA PRIJAVU NA STRANICI UTRKA.COM

Nema postova za prikaz