XC BICIKLIZAM I XC DUATLON

Počinje jubilarna 10. XC liga Drava 2014.

U utorak 1. 4. 2014. u 18:00 sati na starome mjestu okupljanja uz pješački most u našoj varaždinskoj dravskoj park-šumi započeti će jubilarno 10. izdanje cross country lige “Drava 2014”.

Već deset godina Liga okuplja zaljubljenike u biciklizam, ljude sportskog duha željnih sportskih uzbuđenja i druženja. Stotine biciklista prodefiliralo je prekrasnom stazom u park-šumi i željno očekuje novu sezonu, nova uzbuđenja, nova dokazivaja.

Staza na Dravi je pitoma, ravničarska, uz pokoji tehnički detalj gdje na siguran način možete uvježbati tehniku vožnje na brdskom biciklu i kasnije je iskoristiti za izlete ili čak natjecanja na brdovitim šumskim staza diljem Hrvatske i šire. Bez obzira želite li dobar rezultat, ili srušiti vlastite rekorde, ili podići svoju tjelesnu formu, ili jednostavno na jedan drugačiji, aktivni način uživati u prirodi, XC liga Drava pravo je mjesto za to!

Liga će se održavati utorkom tijekom travnja, svibnja i lipnja, u razmaku od po dva tjedna (http://www.bbk-asi.hr/xc-liga-drava-2014/propozicije )

Za ljubitelje discipline duatlona vijest da će i ove godine u sklopu XC lige biti održavan i vrlo popularni duatlon u sklopu kojeg se uz vožnju biciklom dodatno trči i jedan krug po istoj stazi. 

 

 

 

 

Autor: BBK Asi

Nema postova za prikaz