SVRATILI NA KLIPIĆE U VARAŽDIN

VIDEO Krenula biciklistička ekspedicija na Olimpijadu u London

Nakon polaska na put od 2.900 kilometara biciklima na Olimpijske igre u London, grupa od 20 biciklista prošla je jučer kroz Varaždin gdje ih je dočekala i ugostila ekipa domaćeg Biciklističkog društva Sloga, a dobrodošlicu i uspješan nastavak puta zaželjeli su im Boris Zernec i Antun Remar.

Baš u trenutku kada su stizali na dogovoreno mjesto susreta u Varaždinu  počeo je pljusak pa su se biciklisti mogli skloniti na suho i okrijepiti. Plan puta je proći kroz deset zemalja na putu do Londona, a vožnja će trajati oko 30 dana, što znači da će dnevne ture biti oko 100 km.

Vodi ih iskusni biciklistički putnik Mladen Gaćeša koji je zajedno s Markom Mitićem prije četiri godine prošao puno zahtjevniji put na Olimpijske igre u Peking.

Ideju olimpizma i tolerancije i svojevrsnu reklamu za Hrvatsku pronosit će diljem Europe ova šarolika ekipa u kojoj je najmlađi sudionik star 23 godine, a najstariji je šezdesetpetogodišnji Francuz Daniel Grassy koji vozi ležeći recumbent bicikl.

Svima im želimo puno sreće na putu, a jedan od sudionika ekspedicije Maksim Miletić javljat će se sa svojim dojmovima s puta na portalu 3sporta.com.

Autor: 3sporta / foto/video: Zvonimir Mikašek

- Marketing -

Nema postova za prikaz