IGNITE

Prvi EARTH, SEA & FIRE – Dubrovnik Triathlon održava se 13. listopada

Triatlon dolazi u Dubrovnik! Prvo izdanje EARTH, SEA & FIRE – Dubrovnik Triathlona održat će se u subotu 13. listopada na predivnim lokalitetima Dubrovnika i okolice.

 

 

Triatlonke i triatlonci će se moći natjecati u sprint tiatlonu (0.75 km plivanja, 20 km bicikliranja i 5 km trčanja) te u glavnoj disciplini, olimpijskom triatlonu (1.5 + 40 + 10 km). U olimpijskom se triatlonu može nastupiti samostalno ili u tročlanoj štafeti.

Trasa utrke smještena je u Gruž, slikovit i od vjetrova prirodno zaštićen dubrovački zaljev. Smješten otprilike 20 minuta hoda od dubrovačkog Starog Grada, na ušću rijeke Omble, Gruž je već stoljećima glavna dubrovačka luka. Popularan kako među Dubrovčanima, tako i među posjetiteljima, Gruž je poznat po svojoj lokalnoj tržnici. Obalna promenada pruža pogled na stare vile i ljetnikovce, ispred kojih su redovito usidreni brodovi iz raznih epoha – od povijesnih karaka i jedrenjaka do modernih luksuznih jahti.

Prijave za ovaj atraktivan triatlon otvorene su do 30. 9. 2018., a sve informacije možete saznati na službenoj web stranici utrke.

PR tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz