TRIATLON ZA SVE

Završiti triatlon možeš i ti – postani triatlonac!

Ove godine na Jarunu nudimo vam priliku ostvariti jedan od ciljeva koji je većini ljudi na bucket listi, a to je završiti svoj prvi triatlon. U sklopu državnog prvenstva u Super sprint triatlonu koje će se održati na Jarunu 25. 6. 2016 u organizaciji Triatlon kluba Petar Zrinski održat će se utrka triatlon za sve pod nazivom „Postani triatlonac“.

Utrka je prilagođena svakome te joj je cilj približiti ovaj sport široj populaciji.  Na utrci „Postani triatlonac“ dužine segmenata su uistinu smanjene i iznose: Plivanje 100 m, Biciklizam 5000 m i trčanje 1000 m. Hrabri ste da se okušate i postanete triatlonac? Ugrabite svoju priliku!

Kako bi početnicima osigurali što kvalitetniju utrku organizator će  u srijedu 22. 6. u 9:00h održati probni trening koji će biti vođen od strane iskusnih trenera triatlona prof. Ivana Ivezića i mag. Gorana Peića gdje ćete moći proći biciklističku i trkačku stazu i saznati sve šta vam je potrebno za odraditi utrku. Na probnom treningu potrebno je doći sa biciklom kako bi se prošla staza. Mjesto okupljanja je parkiralište na Jarunu ispred triatlonskih prostora koji se nalaze uz veslački centar i most preko kojeg se ide na otok Univerzijade.

Probni trening

Sve što vam je potrebno za utrku jesu gaćice/kostim i naočale za plivanje, bicikl i  kaciga koja je obavezna te tenisice za trčanje. Ako netko misli da mu je ta dužina utrke mala naravno može nastupiti i na supersprint triatlonu koji iznosi 375 m plivanja, 10 km biciklizma i 2500 m trčanja.

U sklopu utrke odvija se i utrka za djecu pod nazivom „Akvatlon za djecu“ i obuhvaća godišta 2008/07/06/05 te se sastoji od plivanja i trčanja vrlo kratkih dužina. Plivanje iznosi 50 m a trčanje 200-300 m. Plivanje se provodi u plitkom djelu jezera tako da djeca u bilo kojem trenutku mogu stati i hodati, a kako bi sigurnost djece bila još veća u vodi će biti i spasioci koji će ih osiguravati od bilo kakvih poteškoća.

Više o cijelom događanju, satnici utrke i prijavama možete potražiti OVDJE.

Za sve informacije kontaktirajte trenera Gorana Peića na 099/466-3866

 

slika ulazak u cilj

Autor: Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz