Home Triatlon Najave Dođite na (pred)finale FELT triatlon lige u Varaždin

PREDZADNJE KOLO
Dođite na (pred)finale FELT triatlon lige u Varaždin

23
0
ASICS 300×250 jesen/zima 2018

Sutra (u srijedu) na varaždinskom Aquacityu održat će se pretposljednje kolo iznimno popularne FELT triatlon lige. Do sada se na nekom od natjecanja lige natjecalo više od 130 natjecateljica i natjecatelja. Još nije kasno da se uključite!

NW_MgDirekt3

Organizator, Triatlon klub 042 Varaždin , ove godine potpomognut izvrsnim sponzorom, FELT-om, napravio je pravi “bum” s ovogodišnjim izdanjem triatlon lige. Osim puno triatlonaca iz Varaždinske i Međimurske županije koji su redoviti posjetitelji lige, ove se godine dosta natjecatelja odlučilo posjetiti ligu i iz daljih mjesta. Tako su redoviti sudionici lige i iz Đurđevca, Virja, Krapinsko zagorske županije, Zagreba, Petrinje…, a i gosti iz Slovenije dolaze čak i iz Ljubljane.

Pozivamo zato sve, rekreativce, ozbiljne triatlonce, one koji žele se žele natjecati prvi put, djecu… da se natječu na FELT triatlon ligi. Do kraja su ostala još dva kola, u srijedu 22. 8. i 29. 8. 2012.

Kao i svaki put na rasporedu će biti aquatlon za djecu, supersprint utrka građana i mlađih natjecatelja te sprint triatlon za one najspremnije. Startnina po kolu (za one koji će prvi put doći) je 25 kuna i plaća se prilikom prijave i podizanja startnog broja pored boćališta, na sjeveroistočnoj strani Sportsko rekreacijskog centra Aquacity u Varaždinu. Prijave se primaju od 17-17:45, start utrke aquatlona je u 18 sati, a sprint i supersprint triatlon startaju u 18:15 h.

Dođite i pomozite u rušenju rekorda, želja je organizatora da na jednom kolu skupi VIŠE OD 100 natjecateljica i natjecatelja. Pokažite svoj sportski duh!

Vidimo se!

 

Raspis i pravila lige

 

Autor: 3 sporta

(23)

Vrijedi pročitati